maanantai 25. tammikuuta 2010

Paavon-päivää!





Pitkästä aikaa palaan blogistiksi, nyt ihan avoimesti vaikkakin nimimerkin suojassa. Paavon-päivä sopii avaukseen. Isäni, joka täyttäisi helmikuussa sata vuotta, jos eläisi, oli nimeltään Paavo. Äitini puolestaan onnistui pyöräyttämään minut ihmisten ilmoille aamuyhdeksän aikoihin juuri ukkonsa nimipäivänä. Perimätiedon mukaan silloin oli pakkasta yli -40 C-astetta; tänään kotimittarini ilmoitti lukemaksi vain kymmenkunta astetta siinä puoli yhdeksältä, jolloin tiirailin lähiympäristöä Nikonin etsimen ja ikkunan läpi. Yksi otoksista pääsi tuntuvasti pienennettynä juhlistamaan Akanvirtaa-blogin avausta yhdistettynä synttäri- ja nimipäivään.

Tässä alku - tervetuloa toistekin näille sivuille!

6 kommenttia:

vanski kirjoitti...

Hienolla kuvalla pyrähdit kartalle !Mieluusti tulen seuraan oppimaan uutta !Katsotaan nyt , onnistunko minä pysymään "tuntemattomana "-eli tämä on siis ihan kaikille avoin juttu ?!

tuulikki kirjoitti...

Onneksi olkoon Paavon pnä syntyneelle sekä itse persoonalle että uudelle blogille! Hauska lukea ja katsella blogeja! Omat taidot kun eivät riitä ainakaan kuvien taittamiseen sivustoille. Saiskohan joskus ihan kädestä pitäen oppia teiltä etevämmiltä!

Lissu kirjoitti...

Loistojuttu, että hyppäsit heti Akanvirtaan. Katsotaan yhdessä, mihin virta vie.

tuulikki kirjoitti...

Onneksi olkoon Paavon päivänä syntyneelle persoonalle sekä uudelle blogille! Taitoni näiden blogien kirjoittamiseen ja kuvittamiseen ja vastaamiseen ovat alkeelliset, joten yritän toistamiseen kommentoida! Saiskohan teistä oppineimmista help desk -tukea varsinkin kuvien taittelemiseen sivustoille!

vanski kirjoitti...

Katselin muuten ,mitä sana "akanvirta " tarkoittaa ja osuin huimille seikkailusivuille Uuteen Seelantiin .....kaikkea nämä suomalaiset (lue jyväskyläläiset ) tekevätkin ...

Lissu kirjoitti...

Tuulikillekin kiitos kommentista. Aika hyvin näitä blogisivuja on tullut opituksi käyttämään ihan vain näppituntumalla. Kuvien liittäminen vaatii kylläkin ennakkotoimia. Sopivia kuvia löytyy, kun niitä itse ottaa ja käsittelee. Aiheesta voisimme porukalla jatkaa keskustelua. Ehkäpä opittaisiin käteviä kuvaniksejä yms.